Result Coach

Jacqueline Terpstra is een ervaren result coach, die haar sporen verdiende binnen de Corporate wereld, waar zij zich bewust werd van de waarde van het “Human Capital” en hoe belangrijk het is dat mensen zich gewoon lekker in hun vel voelen. “Dit straalt af op de hele omgeving, het bedrijf waar ze werken en het prive leven”. Kinderen spelen daarbij natuurlijk een cruciale rol. Voelen zij zich lekker dan straalt ook dat weer af op jou en vice versa. Zo staat alles met elkaar in verband.

Overtuiging, inzicht, ervaring, innovatie, technologie en resultaten  liggen aan de basis van:
-NATUURLIJK! Lekker in je Vel
-KICK-START Duurzame Inzetbaarheid 
-KIDZ♥Methode. 

Jacqueline Terpstra

Result Coach

Heb je vragen?
Coaching bij gedragsproblemen

GETRIGGERD

In haar directe omgeving werd zij steeds vaker geconfronteerd met kinderen die gedragsproblemen vertoonden. Vaak hadden deze kinderen onduidelijke klachten of een label opgeplakt gekregen, van waaruit een standaardbehandeling volgde. Al te vaak waren zij en hun ouders aangewezen op langdurige, maar nauwelijks effectieve therapie en/of methodes die vooral blijk gaven van symptoombestrijding. Jacqueline werd getriggerd: dat moest toch anders kunnen?

Als deze aanpak zo snel en effectief bij kinderen is, dan moet dat toch ook bij volwassenen werken?

En dat is ook zo!

Vanuit haar onderzoekende natuur en wens om kinderen en gezinnen op een minimaal belastende manier blijvend te helpen, kwam Jacqueline in actie. Ze onderzocht alternatieve manieren om kinderen en gezinnen weer “in balans” te brengen. Zonder eindeloze trajecten of chemische producten, vanuit een integrale aanpak, waarin het kind zelf écht centraal staat. Op basis van haar bevindingen ontwikkelde Jacqueline vervolgens de NATUURLIJK lekker in je vel KIDZ Methode.

Nu komen in haar praktijk mensen en vooral ook kinderen met de meest uiteenlopende vitaliteits-, life-style, well-being en gedragsuitdagingen.

Kidz methode van Natuurlijk lekker in je vel coaching
KIDZ♥Methode

Kind Centraal

Plan jouw gratis 10 minuten gesprekje

De resultaatgerichte KIDZ♥Methode op natuurlijke basis is, zo wijst het “KIDZ Project” in 2013, aantoonbaar effectief; bij 90% van de kinderen werd een wezenlijke verbetering van gedrag waargenomen. Ouders en omgeving reageerden verbaasd en blij op de ommekeer in gedrag van de betrokken kinderen, vooral ook vanwege de snelheid waarmee het schijnbaar onmogelijke mogelijk werd.

Snel en blijvend resultaat

Dat is het enige dat telt!

Er zijn scholen waar ouders van kinderen met gedragsuitdagingen verplicht worden maatregelen te nemen. De KIDZMethode is een veel gekozen aanpak in dit kader, juist omdat het een natuurlijke basis kent. Inmiddels zijn er uitstekende resultaten mee bereikt, tot volle tevredenheid van leerkrachten, ouders en natuurlijk de kinderen zelf.

Beter gedrag en prestaties op school
Scholen Positief

Het kan dus ook anders!

Wil je weten wat het in jouw situatie kan betekenen?

“Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken omdat ze puur zijn, open staan. En dat draagt bij aan de snelle werking van de KIDZMethode. Daarnaast is het is het ook nog eens heel laagdrempelig. Het resultaat motiveert me en geeft me ontzettend veel voldoening, want ‘Natuurlijk lekker in je vel zitten’ gun ik ieder mens, ieder kind.”

Heerlijk, iedereen geniet weer!
Heerlijk, iedereen geniet weer!

Jacqueline Terpstra