Het ontstaan

Overtuiging, inzicht, ervaring, innovatie, technologie en resultaten liggen aan de basis van: NATUURLIJK! Lekker in je Vel.

Jacqueline Terpstra is een ervaren result coach, die haar sporen verdiende binnen de Corporate wereld. Het “Human Capital” is het goud van elke organisatie. “Het is zo belangrijk dat mensen zich gewoon lekker in hun vel voelen. Dit straalt af op de hele omgeving, het bedrijf waar ze werken en het prive leven”. Kinderen spelen daarbij natuurlijk een cruciale rol. Voelen zij zich lekker dan straalt ook dat weer af op jou en vice versa. Zo staat alles met elkaar in verband.

Jacqueline Terpstra

Result Coach

Heb je vragen?
Coaching bij gedragsproblemen

GETRIGGERD

In haar directe omgeving werd zij steeds vaker geconfronteerd met kinderen die gedragsproblemen vertoonden. Vaak hadden ze  onduidelijke klachten of een label opgeplakt gekregen, van waaruit een standaard behandeling volgde. Lange trajecten, die weinig effectief waren en vooral blijk gaven van symptoombestrijding. Dit moest toch anders kunnen?

Als deze aanpak zo snel en effectief bij kinderen is, dan moet dat toch ook bij volwassenen werken?

En dat is ook zo!

Vanuit haar onderzoekende natuur en wens om kinderen en gezinnen op een minimaal belastende manier blijvend te helpen is Natuurlijk lekker in je vel ontstaan. Ze ontwikkelde een unieke manier om kinderen en gezinnen makkelijk, snel en laagdrempelig weer “in balans” te brengen. Zonder eindeloze trajecten of chemische producten, en waarin het kind zelf écht centraal staat. Dit was de basis voor het ontstaan van de KIDZ Methode.

Nu komen in haar praktijk mensen en vooral ook kinderen met de meest uiteenlopende vitaliteits-, life-style, well-being en gedragsuitdagingen.

Kidz methode van Natuurlijk lekker in je vel coaching
KIDZ♥Methode

Kind Centraal

Plan jouw gratis 10 minuten gesprekje

De resultaatgerichte KIDZ♥Methode, zo wijst het “KIDZ Project” uit, is aantoonbaar effectief. Bij 90% van de kinderen werd binnen 1 a 3 sessies een wezenlijke verbetering van klachten en gedrag waargenomen. Ouders en omgeving reageerden verbaasd en vooral ook blij vanwege de snelheid waarmee de verbetering plaatsvond.

Snel en blijvend resultaat

Dat is het enige dat telt!

Er zijn scholen waar ouders verplicht worden om maatregelen te nemen m.b.t. het gedrag van hun kind. De KIDZMethode is een veel gekozen aanpak in dit kader, juist omdat het op natuurlijke basis is. Door de uitstekende resultaten zijn zowel leerkrachten, ouders en natuurlijk de kinderen zelf ontzettend geholpen bij deze aanpak.

Beter gedrag en prestaties op school
Scholen Positief

Het kan dus ook anders!

Wil je weten wat het in jouw situatie kan betekenen?

“Ik vind het heerlijk om met kinderen te werken omdat ze puur zijn, open staan. En dat draagt bij aan de snelle werking van de KIDZMethode.

Het resultaat motiveert me en geeft me ontzettend veel voldoening, want ‘Natuurlijk lekker in je vel zitten’ gun ik ieder mens, en vooral ieder kind.”

Heerlijk, iedereen geniet weer!
Heerlijk, iedereen geniet weer!

Jacqueline Terpstra