Innovatieve computer meting

Meten is weten:
van inzicht naar effectieve aanpak

MiddeIs een innovatieve computer meting bieden wij inzicht en een effectieve aanpak. Integraal, pragmatisch, effectief: bij NATUURLIJK lekker in je vel komt vanaf het eerste moment iedereen in zijn totaliteit aan bod. Alles staat immers in verband met elkaar, beïnvloedt elkaar. Meten is weten; zo brengen we eerst de fysieke en psycho-emotionele aspecten in kaart. Zo weten we precies waar de schoen wringt en waar we als eerste mee aan de slag gaan. Met maar een doel; RESULTAAT. Zo werkt het!

BEWUSTWORDING

Alles begint bij bewustwording want zodra je de oorzaak weet, ga je er eigenlijk al onbewust mee aan de slag en wordt een probleem snel opgelost. Is een wiel van je auto uit balans dan schudt de hele auto. Weet je wat de oorzaak is, dan is het probleem snel verholpen. Of een complex Zwitsers uurwerk; zit er een van de vele radertjes vast dan is het horloge letterlijk helemaal van slag. Een deskundige heeft het euvel echter zo opgelost.

ZELFHERSTELLEND VERMOGEN

Het zelf herstellend vermogen van de mens is gigantisch, maar heeft soms wel een zetje nodig. Een breuk of wondje geneest vanzelf. Daar hoef je niets voor te doen. Zijn er processen in een lichaam verstoord dan is er meer nodig. Wij analyseren met een meting exact wat er in een specifiek geval nodig is, zodat het zelf herstellend vermogen weer optimaal functioneert. Dit geldt ook bij emotionele klachten allergieën en gedrag.

IMMUUNSYSTEEM

Een verzwakt lichaam of immuunsysteem is vatbaar voor micro-organismen zoals bacteriën, virussen en schimmels. De meesten ervan zijn standaard in ons lichaam aanwezig en houden zich gewoonlijk rustig. Is je immuunsysteem verzwakt door bijvoorbeeld slecht slapen, stress of andere oorzaken, dan kunnen ze het ons echter knap lastig maken. Iets, dat soms alleen te merken is aan vage, maar vaak gedragsbepalende klachten.

AFVALSTOFFEN

Door de tijd heen kom je met veel verschillende stoffen in aanraking. Het ene lichaam kan daar beter mee overweg dan het andere. Zo kunnen afvalstoffen zich ophopen waardoor je last krijgt van vermoeidheid, hoofdpijn slechte concentratie enz. Deze afvalstoffen, en andere al dan niet fysieke disbalansen kunnen de rust verstoren, net als een onbewuste allergie of intolerantie voor bepaalde voedingsstoffen. Gelukkig is dit met de juiste aanpassingen vaak eenvoudig en blijvend op te lossen.

Nieuwsgierig hoe het bij jou zit?

BEWEGING

Een vuur brandt niet zonder zuurstof. Hetzelfde geldt voor de verbranding en energiehuishouding van je lichaam. Beweging zorgt voor zuurstof in je bloed, voor energie, een goede verbranding en dat je je fit voelt. Maar welke beweging past er nu het beste bij jou. Want waar hardlopen voor de een de beste beweging is, heeft iemand anders meer baat bij stretching of een andere vorm van beweging. Alles is immers persoonlijk.

PSYCHE & EMOTIE

Ieder mens en kind is verschillend en alleen een compleet beeld en gerichte ondersteuning bieden de sleutel tot verbetering. Zo kunnen gebeurtenissen, behoeftes en emoties uiteindelijk een fysiek effect hebben. Je herkent de opmerkingen vast wel: het valt me zwaar op de maag, je gal spuien, hartzeer enz. Weet je wat het is, dan kun je het loslaten. En dat ruimt lekker op.

OMGEVING

Of het nu je thuissituatie, werk of school is. Ook je omgeving heeft van grote invloed op hoe jij je voelt. Daarnaast zijn er ook nog eens mensen die gevoelig zijn voor straling, pollen, en andere in de omgeving aanwezige stoffen die van invloed kunnen zijn. Wij kijken vanuit alle mogelijke invalshoeken met maar een doel; RESULTAAT!

PUUR NATUURLIJK

Voeding is onze brandstof. Maar hoe gezond en bewust wij ook eten, wat voor de één een bron van energie is, kan bij een ander juist een tegengesteld effect hebben. Welke bouwstoffen zijn essentieel voor jou en waar zitten de tekorten? Met de Natuurlijk Lekker in je vel meting en aanpak wordt dat duidelijk.

KEUZE: FYSIEK vs DNA

Sinds kort is het mogelijk om ook op basis van een DNA Swapje alle testen te doen. Dit heeft als grote voordeel dat u het DNA-sample kunt opsturen en dat de uitslag van de meting telefonisch of middels een Zoom meeting kan worden toegelicht waarbij u uw vragen kunt stellen.
Per meting komt de aandacht daar te liggen waar het exact nodig is.

TESTEN

T.b.v. de eerste meting kunt u op het intake formulier uw specifieke vragen kwijt. Vervolgens doen we de meting en analyse. Alles wat relevant is om weer lekker in je vel te komen, komt hier aan de orde. Na afloop van de meting krijgt u een concreet plan van aanpak met heldere adviezen. Zo kan u direct goed aan de slag.

Soms is een vervolgmeting zinvol waarin we de effecten van het ingezette traject checken. Zijn de adviezen en richtlijnen nauwkeurig opgevolgd, dan zien we per fase al heel snel goede resultaten. 

ONDERSTEUNING EN TIJDPAD

Iedereen, en dus ook ieder stappenplan is uniek. De inzet van ondersteunende natuurlijke supplementen is afhankelijk van de test en analyse. De tijd tussen de sessies varieert per persoon. Omdat alles op natuurlijke basis is kan het zo zijn dat bepaalde natuurlijke supplementen meer tijd nodig hebben om optimaal het lichaam te helpen herstellen.

PRAKTISCH

Fysieke sessies duren inclusief metingen gemiddeld een uur.

Telefonische bespreking n.a.v. een DNA-swap duren standaard 15 minuten. Tevens ontvangt u per mail het advies. 

SAMEN NAAR VERBETERING

Voor het beste resultaat is het van belang dat je in de periodes tussen de sessies de adviezen en richtlijnen zo exact mogelijk opvolgt. Om de vorderingen nauwkeurig te kunnen volgen krijg je een schema mee, waarop je een dag score en eventuele bijzonderheden kunt vermelden. 

EEN BREDE BLIK ZORGT VOOR NIEUW INZICHT
1. Aanleg en constitutie 2. Additieven overgevoeligheden 3. Afweersysteem 4. Allergieën en intoleranties 5. Darmen, lever,  spijsvertering 6. Hersen- & hormonaal systeem 7. Emotionele disbalansen 8. Neurologische disbalansen 9. Nutriëntentekort 10. De invloed van straling 11. Toxinebelasting 12. Vaccinatieschade
NATUURLIJK

Het menselijk lichaam kan, even tegensputteren wanneer een verandering wordt ingezet. Het is een natuurlijke reactie op een natuurlijke verandering en daarmee juist een goed teken: een blijvende verandering is ingezet.

Over het algemeen duurt dit maximaal een dag of drie.