HAPPY KIDZ met de  
Natuurlijk lekker in je vel KIDZ-Methode

Plan jouw GRATIS 10 minuten gesprek!

 Onbegrepen gedrag, hoofdpijn, buikpijn, eczeem enz.
Snel inzicht in de oorzaak

Resultaat in 2 a 3  sessies
 Innovatieve computer meting
Laagdrempelig
 Volledig op natuurlijke basis 
Als ouder wil je natuurlijk dat je kind gewoon lekker in z’n wel zit, lekker speelt met vriendjes en vriendinnetjes en dat het ook op school allemaal soepeltjes verloopt. Toch lopen veel kinderen met onbegrepen (hoofdpijn, buikpijn, eczeem) en gedrag (boos, bang, verlegen, verdrietig, druk, ongeconcentreerd) waar niet echt de vinger op te leggen is. De oorzaak is gewoon niet duidelijk maar het is wel van invloed op het humeur van het kind en de stemming thuis en op school…

kinderen en gedrag hoofdpijn buikpijn adhd

Het gratis 10 MINUTEN gesprek

Steeds vaker lopen kinderen tegen uitdagingen aan waar het gaat om hoe zij zich voelen in relatie tot wat er van hen verwacht wordt hetgeen zijn weerslag heeft op schoolresultaten en spanningen in de privésfeer.

Ook worden labeltjes vaak snel geplakt. Hoe we het noemen is echter niet zo relevant. Hoe je zo snel mogelijk een verbetering kan realiseren daarentegen wel! In het 10 minuten gesprek kunt u uw vragen stellen en leg ik uit wat het voor uw kind kan betekenen. De ideale kans om iets definitief op te lossen.

10 MINUTEN gesprekje?
KINDEREN GEDRAG, SCHOOL & UITDAGINGEN?

Eindelijk inzicht en oplossing middels innovatieve computer meting

Soms zit je letterlijk en figuurlijk met je handen in t haar omdat je kind met onbegrepen gedrag of klachten loopt. Je hebt al van alles gedaan en het is nog steeds niet opgelost. Speciaal daarvoor hebben we de KIDZ METHODE ontwikkeld. Dit is een kort multi-disciplinair traject dat snel inzicht en oplossing brengt in vastgelopen situaties. Middels een uitermate innovatieve computer meting, krijgen we inzage in de oorzaak en wat de beste aanpak is.

Plan jouw gratis 10 MINUTEN gesprek
handen in het haar

Wist u dat rond 20% van de kinderen onbegrepen gedrag vertoont of last van hoofdpijn, buikpijn, vermoeidheid en slaapproblemen heeft, terwijl dat niet nodig is.

RESULTAAT in slechts 2-3 sessies

 Kindercoaching 
op z’n krachtigst KIDZ ♥ METHODE

“Omdat alle relevante aspecten; fysiek, emotioneel en mentaal in combinatie met elkaar worden geadresseerd en aangepakt, maak je ongekende stappen”
De de NATUURLIJK! Lekker in je vel KIDZ ♥ METHODE is gebaseerd op het KIDZ♥Project, een onderzoekspilot uit 2013. Hierin werd bij een groot aantal kinderen onderzocht of onbegrepen klachten en gedrag op een laagdrempelige, natuurlijke manier integraal konden worden opgelost door inzichtelijk te maken waar de schoen wringt in combinatie met een hele gerichte, directe natuurlijk aanpak.
De resultaten na 3 sessies waren indrukwekkend. Daarnaast hebben alle ouders nieuwe inzichten en handvatten gekregen voor hun eigen kind en soms ook zichzelf.

De Resultaten

90 % van de kinderen is beduidend beter in balans
73 % vertoont een aanzienlijke aandacht verbetering van 20 tot 40%
53 % vertoont een verbetering m.b.t. hyperactiviteit en concentratie 
47 % vertoont een verbetering t.a.v. impulsiviteit
* Bron: KIDZ ♥ Project 

Marjo & Sam

Soms had Sam mega huilbuien en was haast niet te troosten. We hadden al heel veel geprobeerd en uiteindelijk had ik zelf ook slaapproblemen en gaf het spanning in het gezin.
De rust is teruggekeerd en kijken nu met een “Big Smile” terug op hoe we dit zo snel hebben kunnen oplossen.

Lotte
15 jaar

Concentratie is soms best wel een dingetje bij mij.
Nu weet ik waar het aan ligt en weet ik wat ik daar zelf aan kan doen. Voel me een stuk zekerder en blijer, want ook op school gaat het nu beter.

Jody
5 jaar

Jodi, mega sensitief en niet stuk te krijgen qua energie. ADHD als diagnose.
“Wij wilden liever niet aan de medicijnen en hij zelf eigenlijk ook niet. Buikpijn en hoofdpijn waren het gevolg. Van de regen in de drup zeg maar. De 3 sessies en het strikt opvolgen van de adviezen hebben een serieuze verandering gebracht

Jacqueline Terpstra, coach

“Overtuigd van het
zelfherstellend vermogen van mensen & innovatieve technologie”

“Ik vind het fantastisch om mensen van nieuwe inzichten te voorzien omdat die een wezentlijke verandering en doorbraak betekenen in vaak vastgelopen situaties. Ik heb legio voorbeelden en het is ondelofelijk hoe snel en efficient de KIDZ – methode werkt.”

nog beschikbaar deze week

Jouw 10 minuten gesprek

Omdat we overdag altijd druk zijn, zijn de10 minuten gesprekken altijd in de avond. Geef je voorkeursdatum en tijdstip aan dan spreken we elkaar binnenkort. Uiteraard ontvang je een bevestiging van het 10 minuten gesprek.


    Happy Hidz lekker in hin vel