INNOVATIEF

HERFSTVAKANTIE 
gebruik
 ‘m  GOED

Als ouder kan je letterlijk en figuurlijk met je handen in t haar zitten omdat je al van alles hebt geprobeerd terwijl je kind nog steeds niet echt lekker in z’n velletje zit.

Zelf weet je wel wat voor effect bijvoorbeeld hoofdpijn of buikpijn op je humeur, c.q. gedrag kunnen hebben. En bij kinderen is dat nog veel duidelijker omdat ze gewoon echt zijn zoals ze zich voelen.

Bang, ruzie, dingen stuk maken, verlegen, of juist heel druk. Eigenlijk allemaal zaken die vervolgens hun weerslag hebben op de omgeving zowel thuis als op school.


Mijn eigen zoontje kreeg de diagnose ADHD met medicatieadvies hetgeen me ontzettend tegenstond. Dit moest voor mijn gevoel anders kunnen door de oorzaak aan te pakken. Hiermee was de basis voor de KIDZ-METHODE gelegd. Ondertussen haalt hij prima cijfers en valt nu eerder in de categorie “rustige kinderen”. En JA, zonder medicatie!

Ik wil een afspraak!
KINDEREN – van baby tot puber – , ONBEGREPEN GEDRAG, HOOFDPIJN, BUIKPIJN en andere KLACHTEN

20% van de kinderen heeft last van onbegrepen gedrag, hoofdpijn, buikpijn, vermoeidheid of slaapt slecht, terwijl dat niet nodig is!

De Kidz-methode is een kort multi-disciplinair traject gebaseerd op een uiterst innovatieve computer meting. Of het nu gaat om gedrag of fysieke klachten als hoofdpijn, buikpijn, allergie, eczeem of eigenlijk wat dan ook. Je krijgt inzage in de oorzaak en wat voor jouw kind beste aanpak is.

“Ik vind het heerlijk om kinderen te helpen vooral omdat je zo snel resultaat boekt bij ze.
Heb je vragen voordat je een afspraak. Dus aarzel niet om een gratis10 minuten gesprek aan te vragen .”

GRATIS 10 minuten gesprek

HAPPY KIDZ met de  
Natuurlijk lekker in je vel KIDZ-Methode

 Onbegrepen gedrag, hoofdpijn, buikpijn, eczeem enz.
Snel inzicht in de oorzaak

 SNEL vaak ben je zelfs al met 1 sessie klaar!
 Innovatieve computer meting
Laagdrempelig
 Volledig op natuurlijke basis 

Plan jouw AFSPRAAK!
RESULTAAT in slechts 2-3 sessies

 Kindercoaching 
op z’n krachtigst KIDZ ♥ METHODE

“Omdat alle relevante aspecten; fysiek, emotioneel en mentaal in combinatie met elkaar worden aangepakt, maak je ongekende stappen”

De de NATUURLIJK! Lekker in je vel KIDZ ♥ METHODE is gebaseerd op het KIDZ♥Project, een onderzoekspilot uit 2013. Hierin werd bij een groot aantal kinderen onderzocht of onbegrepen klachten en gedrag op een laagdrempelige, natuurlijke manier integraal konden worden opgelost door inzichtelijk te maken waar de schoen wringt in combinatie met een hele gerichte, directe natuurlijk aanpak.

De resultaten waren indrukwekkend. Daarnaast hebben alle ouders nieuwe inzichten en handvatten gekregen voor hun kind en soms ook voor zichzelf.

Een gratis 10 MINUTEN gesprek

Steeds vaker lopen kinderen tegen uitdagingen aan waar het gaat om hoe zij zich voelen in relatie tot wat er van hen verwacht wordt hetgeen zijn weerslag heeft op schoolresultaten en spanningen in de privésfeer.

“Ook worden labeltjes vaak snel geplakt. Hoe we het noemen is in mijn optiek niet zo relevant. Hoe je zo snel mogelijk een verbetering kan realiseren daarentegen wel!”

In het 10 minuten gesprek kunt u uw vragen stellen en leg ik uit wat het voor uw kind kan betekenen. De ideale kans om iets definitief op te lossen.

10 MINUTEN gesprekje?

De Resultaten

“Ik vind het fantastisch om mensen van nieuwe inzichten te voorzien die een wezentlijke verandering en doorbraak betekenen in vaak vastgelopen situaties. Ik heb legio voorbeelden en het is ongelofelijk hoe snel en effectief de KIDZ – methode werkt.” – Jacqueline Terpstra

♥ 100% van de ouders heeft nieuwe inzichten in hun kind gekregen
90 % van de kinderen is beduidend beter in balans
73 % vertoont een aandachtsverbetering / concentratie
53 % vertoont een verbetering m.b.t. hyperactiviteit 
47 % vertoont een verbetering t.a.v. impulsiviteit
* Bron: KIDZ ♥ Project 

Marjo & Sam

Soms had Sam mega huilbuien en was haast niet te troosten. We hadden al heel veel geprobeerd en uiteindelijk had ik zelf ook slaapproblemen en gaf het spanning in het gezin.
De rust is teruggekeerd en kijken nu met een “Big Smile” terug op hoe we dit zo snel hebben kunnen oplossen.

Lotte
15 jaar

Concentratie is soms best wel een dingetje bij mij.
Nu weet ik waar het aan ligt en weet ik wat ik daar zelf aan kan doen. Voel me een stuk zekerder en blijer, want ook op school gaat het nu beter.

NIEUWSGIERIG?
Jody
5 jaar

Jodi, mega sensitief en niet stuk te krijgen qua energie. ADHD als diagnose.
“Wij wilden liever niet aan de medicijnen en hij zelf eigenlijk ook niet. Buikpijn en hoofdpijn waren het gevolg. Van de regen in de drup zeg maar. De 3 sessies en het strikt opvolgen van de adviezen hebben een serieuze verandering gebracht

nog beschikbaar deze week

Plan Jouw afspraak of 10 minuten gesprek

Omdat we overdag druk zijn, zijn de10 minuten gesprekken meestal in de avond. Natuurlijk kan je ook direct een afspraak boeken. Geef je voorkeursdatum en tijdstip aan, dan spreken we elkaar binnenkort.

Uiteraard ontvang je een bevestiging van jouw  afspraak.