KINDEREN – van baby tot puber – , ONBEGREPEN GEDRAG, HOOFDPIJN, BUIKPIJN en andere KLACHTEN

Eindelijk inzicht en oplossing middels innovatieve computer meting

Als ouder kan je letterlijk en figuurlijk met je handen in t haar zitten omdat je al van alles hebt geprobeerd terwijl je kind nog steeds met klachten loopt die niet zijn opgelost.

Zelf weet je wel wat voor effect bijvoorbeeld hoofdpijn of buikpijn op je humeur, c.q. gedrag kunnen hebben. En dat is bij kinderen natuurlijk net zo. Door een onderliggende oorzaak laten ze vaak onbegrepen gedrag zien omdat ze gewoon niet lekker in hun vel zitten.

Bang, ruzie, dingen stuk maken, verlegen, of juist heel druk. Eigenlijk allemaal zaken die vervolgens hun weerslag hebben op de omgeving zowel thuis als op school.


Mijn eigen zoontje kreeg de diagnose ADHD met medicatieadvies hetgeen me ontzettend tegenstond. Dit moest voor mijn gevoel anders kunnen door de oorzaak aan te pakken. Hiermee was de basis voor de KIDZ-METHODE gelegd. Ondertussen haalt hij prima cijfers en valt nu eerder in de categorie “rustige kinderen”.

De Kidz-methode is een kort multi-disciplinair traject gebaseerd op een uiterst innovatieve computer meting. Of het nu gaat om gedrag of fysieke klachten als hoofdpijn, buikpijn, allergie, eczeem of eigenlijk wat dan ook. Je krijgt je inzage in de oorzaak en wat voor jouw kind beste aanpak is.
Ik vind het heerlijk om kinderen te helpen vooral omdat je zo snel resultaat boekt bij ze.

Dus aarzel niet om een 10 minuten gesprek aan te vragen over jouw specifieke vragen.

Ik wil een gratis 10 minuten gesprek!

20% van de kinderen vertoont onbegrepen gedrag, heeft last van hoofdpijn, buikpijn, vermoeidheid of slaapt slecht, terwijl dat niet nodig is!

HAPPY KIDZ met de  
Natuurlijk lekker in je vel KIDZ-Methode

Plan jouw GRATIS 10 minuten gesprek!

 Onbegrepen gedrag, hoofdpijn, buikpijn, eczeem enz.
Snel inzicht in de oorzaak

Resultaat in 2 a 3  sessies en soms ben je zelfs al met 1 sessie klaar!
 Innovatieve computer meting
Laagdrempelig
 Volledig op natuurlijke basis 

RESULTAAT in slechts 2-3 sessies

 Kindercoaching 
op z’n krachtigst KIDZ ♥ METHODE

“Omdat alle relevante aspecten; fysiek, emotioneel en mentaal in combinatie met elkaar worden geadresseerd en aangepakt, maak je ongekende stappen”

De de NATUURLIJK! Lekker in je vel KIDZ ♥ METHODE is gebaseerd op het KIDZ♥Project, een onderzoekspilot uit 2013. Hierin werd bij een groot aantal kinderen onderzocht of onbegrepen klachten en gedrag op een laagdrempelige, natuurlijke manier integraal konden worden opgelost door inzichtelijk te maken waar de schoen wringt in combinatie met een hele gerichte, directe natuurlijk aanpak.

De resultaten na 3 sessies waren indrukwekkend. Daarnaast hebben alle ouders nieuwe inzichten en handvatten gekregen voor hun kind en soms ook voor zichzelf.

Het gratis 10 MINUTEN gesprek

Steeds vaker lopen kinderen tegen uitdagingen aan waar het gaat om hoe zij zich voelen in relatie tot wat er van hen verwacht wordt hetgeen zijn weerslag heeft op schoolresultaten en spanningen in de privésfeer.

Ook worden labeltjes vaak snel geplakt. Hoe we het noemen is echter niet zo relevant. Hoe je zo snel mogelijk een verbetering kan realiseren daarentegen wel!

In het 10 minuten gesprek kunt u uw vragen stellen en leg ik uit wat het voor uw kind kan betekenen. De ideale kans om iets definitief op te lossen.

10 MINUTEN gesprekje?

De Resultaten

“Ik vind het fantastisch om mensen van nieuwe inzichten te voorzien die een wezentlijke verandering en doorbraak betekenen in vaak vastgelopen situaties. Ik heb legio voorbeelden en het is ondelofelijk hoe snel en efficient de KIDZ – methode werkt.” – Jacqueline Terpstra

90 % van de kinderen is beduidend beter in balans
73 % vertoont een aanzienlijke aandacht verbetering van 20 tot 40%
53 % vertoont een verbetering m.b.t. hyperactiviteit en concentratie 
47 % vertoont een verbetering t.a.v. impulsiviteit
* Bron: KIDZ ♥ Project 

Marjo & Sam

Soms had Sam mega huilbuien en was haast niet te troosten. We hadden al heel veel geprobeerd en uiteindelijk had ik zelf ook slaapproblemen en gaf het spanning in het gezin.
De rust is teruggekeerd en kijken nu met een “Big Smile” terug op hoe we dit zo snel hebben kunnen oplossen.

Lotte
15 jaar

Concentratie is soms best wel een dingetje bij mij.
Nu weet ik waar het aan ligt en weet ik wat ik daar zelf aan kan doen. Voel me een stuk zekerder en blijer, want ook op school gaat het nu beter.

Jody
5 jaar

Jodi, mega sensitief en niet stuk te krijgen qua energie. ADHD als diagnose.
“Wij wilden liever niet aan de medicijnen en hij zelf eigenlijk ook niet. Buikpijn en hoofdpijn waren het gevolg. Van de regen in de drup zeg maar. De 3 sessies en het strikt opvolgen van de adviezen hebben een serieuze verandering gebracht

nog beschikbaar deze week

Jouw 10 minuten gesprek

Omdat we overdag altijd druk zijn, zijn de10 minuten gesprekken altijd in de avond. Geef je voorkeursdatum en tijdstip aan dan spreken we elkaar binnenkort. Uiteraard ontvang je een bevestiging van het 10 minuten gesprek.