AFSPRAKEN

Tel     06 51 396141

Mail        jt@tmef.nl

 

 

ADD / ADHD

Allergieën

Astma

Bijwerkingen medicijnen

Bronchitis

Burn-out

Candida

Detox

Eczeem

Gedrag

Gewicht

Gewrichtsklachten

Hoofdpijn en migraine

Huidklachten

Ontstekingen

Overspannenheid

Schimmelinfecties

Slaapstoornissen

Stress

Vermoeidheid

Verslaving

Voedselovergevoeligheid

Zwaarmoedigheid


Snelle en effectieve ondersteuning bij Stress en Burn-out.

Raak je te veel energie kwijt zonder dat daar voldoening tegenover staat?

Stress en uiteindelijk burn-out komen steeds vaker voor. Je stelt hoge eisen aan jezelf en de omgeving, je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel, bent perfectionistisch, resultaatgericht en geniet van positieve spanning. Een grote veranderingen op je werk of privé,  te weinig ontspanning, een gevoel van eeuwig tijdsgebrek, of een onveilige situatie kunnen opeens een druppel zijn die de emmer doen overlopen. Moeheid, teleurstelling, onverwerkte emoties leiden opeens tot vage lichamelijke klachten. Je concentratie is weg en je kan geen energie of motivatie meer vinden.  Je voelt je letterlijk en figuurlijk opgebrand, want het is maar een heel dunne scheidlijn tussen vlammen en je opgebrand voelen.


Snel weer jezelf!

Eerst stellen we met de nieuwste technologie vast waar bij jou als eerste aan gewerkt moet worden om je weer zo snel mogelijk lekker in je vel te krijgen. Alles is op basis van een volledige natuurlijke aanpak in combinatie en innovatieve computermetingen, zodat je zelf de voortgang kan volgen.  

Iedereen is verschillend. Zo kan de een al tijden slecht slapen waardoor je uitgeput bent geraakt en gevoeliger bent voor spanning en krijgt een ander onvoldoende van de juiste voedingsstoffen binnen omdat er iets niet goed gaat in de spijsvertering enz.  Voor je het weet zit je in een vicieuze cirkel die moet worden doorbroken. Wij maken het wat en hoe inzichtelijk en bieden een doeltreffende ondersteuning.

Dus maak nu die afspraak en ga heel resultaatgericht aan de slag om samen met je Natuurlijk lekker in je vel coach in no-time weer goed in je energie te zitten.