AFSPRAKEN

Tel     06 51 396141

Mail        jt@tmef.nl

 

 

ADD / ADHD

Allergieën

Astma

Bijwerkingen medicijnen

Bronchitis

Burn-out

Candida

Detox

Eczeem

Gedrag

Gewicht

Gewrichtsklachten

Hoofdpijn en migraine

Huidklachten

Ontstekingen

Overspannenheid

Schimmelinfecties

Slaapstoornissen

Stress

Vermoeidheid

Verslaving

Voedselovergevoeligheid

Zwaarmoedigheid

mi

 

Het gedrag van je paard kan je af en toe voor grote vraagtekens plaatsen. Daarom hebben we een methode ontwikkeld die eigenaar/ruiter visueel uitermate innovatieve technologoe en middels een computer inzage geeft in zowel de fysieke als de mentaal/emotionele uitdagingen van het paard. Dit een echte eyeopener. Het bevestigt bestaande vermoedens of werpt juist een heel nieuw licht op de situatie waardoor een gewenste verbetering snel in werking kan worden gezet. 

 

De Natuurlijk! Lekker in je vel methode geeft op een hele nieuwe manier inzicht in je paard. Voor velen is het een openbaring en zijn de effecten direct merkbaar omdat fysiek en mentaal/emotioneel in combinatie worden aangepakt.

  1. Fysiek: 40 organen en 70 lichaamsprocessen
  2. Mentaal: emotionele factoren
  3. Eventuele overige testen: allergieën, hormonen, erfelijkheden, intoleranties, toxines, neurotransmitters, enz.
  4. Voeding
  5. Supplementen
  6. Na de meting s uw paard direct behandeld en krijgt u een balansadvies, en eventuele doorverwijzingen
  7. Het is belangrijk om ook de voeding, supplementen/ medicatie, die uw paard gebruikt, te testen. Zet dit klaar voor de meting.


KOSTEN (ex supplementen, km, btw):
 - Paard                                 : 150,= euro
-  Ruiter & paard                  : op aanvraag
-  Druppels                            : 10,= p. flesje
 - v.a. 4 paarden aansluitend worden geen reiskosten berekend voor afstanden tot 50 km vanaf Amsterdam 


WAAR
In overleg. Hebt u meerdere paarden die u wilt laten testen en behandelen? Dan is het mogelijk om bij u op locatie te meten.  Wij werken uitsluitend op afspraak.

 

 

 

 

Paarden

Als eigenaar en ruiter ken je jouw paard als geen ander. Je voelt feilloos aan of je paard lekker in zijn vel zit. Zowel fysiek als mentaal kan er echter van alles spelen. Als de combinatie ruiter en paard dan ook nog eens op topniveau wil presteren werkt een gedetailleerde analyse op zowel fysiek als emotioneel-mentaal vlak heel verhelderend. 

Mondelinge communicatie met onze trouwe viervoeter is lastig. Daarom hebben we een methode ontwikkeld die eigenaar en ruiter visueel inzage geven in zowel de fysieke als de mentale kant. Voor velen is dit een echte eyeopener. Het bevestigt bestaande vermoedens of werpt juist een heel nieuw licht op de situatie.

 

METING
Middels een uitermate innovatieve technologie en een efficiënte manier van meten, maken we een analyse van de fysieke en mentale uitdagingen en blokkades van het paard. Vervolgens kijken we wat er nodig is om het paard weer lekker in zijn vel te krijgen. Belastende factoren zoals ziekteverwekkers (virussen, bacteriën, enz.) worden opgeruimd, de voeding wordt doorgemeten, vitaminen, mineralen, enzymen, enz. worden middels suppletie aangevuld. We maken per paard specifieke balancerende druppels ter ondersteuning van het proces. Afhankelijk van de resultaten kan gedetailleerde input voor o.a. dierenarts en osteopaat worden gegeven.

 

Vorderingen
Een tweede meting na gemiddeld 4 weken geeft exacte inzage in de vorderingen. Over het algemeen is 80% van de belastende factoren van de eerste meting opgelost en meten we welke andere belastende zaken er nog spelen.
Omdat paarden gevoelsdieren zijn, zijn de effecten op mentaal- en emotioneel vlak vaak direct merkbaar. 
Omdat alles verandert, is het zinvol om van tijd tot tijd een preventieve check-up te doen, om inzage te hebben in de fysieke gesteldheid en in hetgeen er op emotioneel vlak speelt. Zo gaat u uw paart steeds beter begrijpen.

RUITER & PAARD
Veel eigenaren kiezen er voor om zowel ruiter als paard te meten en in balans te brengen, zodat de combinatie optimaal functioneert.

Deze methode is met succes ingezet bij o.a Pardoes, Senna, - Bereden Politie Amsterdam, Vingino – Tommie Visser, Kingsley Rex - Coen van der Vlugt, O’Brien, Cure, Szaas, Vegas - Margie Ansems Stal ’t Reygersbos, en vele anderen.