AFSPRAKEN

Tel     06 51 396141

Mail        jt@tmef.nl

 

 

ADD / ADHD

Allergieën

Astma

Bijwerkingen medicijnen

Bronchitis

Burn-out

Candida

Detox

Eczeem

Gedrag

Gewicht

Gewrichtsklachten

Hoofdpijn en migraine

Huidklachten

Ontstekingen

Overspannenheid

Schimmelinfecties

Slaapstoornissen

Stress

Vermoeidheid

Verslaving

Voedselovergevoeligheid

Zwaarmoedigheid

Ervaringen van ouders


Max

Max, een jongetje van 9, is enorm gevoelig en kon flink botsen met zijn ouders. Bij het testen van Max kwam als belangrijkste naar voor : rouwverwerking en dat hij tegen zijn grenzen aan liep. De opa van Max was 2 maanden geleden overleden. Zijn moeder had er niet bij stilgestaan dat Max daar heel verdrietig over was en moeite mee had. Zij zag hem eerder als toneelspeler, druk en met teveel fantasie. Na dit inzicht was de moeder zich bewust geworden van hun beider verdriet en kon ze er begrip voor opbrengen waardoor de relatie met Max in een ommezwaai veranderde.

 

Albert

Albert van 4 werd door zijn ouders omschreven als hoog sensitief voor prikkels en gevoelig voor veel voedingsmiddelen, hard geluid, fel licht en veranderingen in de omgeving. Hij had thuis regelmatig driftbuien, maar op school was hij enorm verlegen. Na 3 sessies had hij aanzienlijk minder last van zijn allergieën, was zijn ontlasting beter, sliep hij langer, was hij vrolijker en had hij meer energie.

 

Davi

Davi is 4 jaar en extreem verlegen. Soms was hij thuis uitbundig. Nu omschrijft zijn moeder hem als rustig en enthousiast met meer durf en zelf vertrouwen. Hij vraagt nu zelfs of hij op school ook op het podium mag staan. Met zijn gelukspoppetje kan hij de hele wereld aan.

 

Diederik

Diederik van 12 jaar is gevoelig en vaak erg druk. Hij luistert moeizaam en heeft een hele korte concentratie. Na 3 sessies is hij rustiger, zijn huid is veel beter geworden en hij is blijer en lacht meer. Ook heeft hij minder lichamelijke klachten.

 

Bob van 5 jaar heeft beduidend meer balans in zijn Emoties gekregen.

Sara

Sara is 11 jaar hoog sensitief en snel afgeleid met concentratie verlies. Ze geeft zelf aan dat haar hoofd nu leger is en dat ze veel beter slaapt en zich beter kan concentreren

Julia

Julia is 9 jaar en was vooral erg dromerig en traag. Nu is zij alerter. Ze kan nog wel af en toe heel boos worden. Wel heeft ze nu aanzienlijk minder last van haar buik.

 

Kasper

Kasper van 6 jaar is hoog sensitief, onzeker en angstig waardoor hij zichzelf vaak overschreeuwt in voor hem onveilige situaties. Na de behandelingen is hij nog wel emotioneel, maar kan er veel beter mee omgaan en er is ook veel beter met hem te praten. Over het algemeen is hij rustiger geworden. Zijn moeder heeft het geholpen inzicht te krijgen in de dingen die bij haar zoon spelen en die op een liefdevolle manier te kunnen adresseren.

 

Malvin

Malvin is 6 jaar, druk en redelijk snel afgeleid. Na de metingen was Marvin een stuk relaxter; er was  een stukje spanning weggenomen. Hij is zich bewuster van zijn gedrag, denkt meer na en is dichter bij zijn eigen gevoel gekomen. Hij is niet meer boos als standaard “emotie”. De veranderingen kwamen in golfbewegingen met extremen. De belangrijkste verandering is uiteindelijk dat hij beter kan omgaan met zijn emoties en deze kan benoemen en bespreken. Bij elke meting kwam er iets aantoonbaars uit enwas het heel goed mogelijk om in gesprek te blijven.