AFSPRAKEN

Tel     06 51 396141

Mail        jt@tmef.nl

 

 

ADD / ADHD

Allergieën

Astma

Bijwerkingen medicijnen

Bronchitis

Burn-out

Candida

Detox

Eczeem

Gedrag

Gewicht

Gewrichtsklachten

Hoofdpijn en migraine

Huidklachten

Ontstekingen

Overspannenheid

Schimmelinfecties

Slaapstoornissen

Stress

Vermoeidheid

Verslaving

Voedselovergevoeligheid

Zwaarmoedigheid

KIDZ Project (2012 -2013)

- een onderzoekspilot naar gedrag bij kinderen

 

Kinderen zijn de toekomst. Is het niet heerlijk als ze gewoon lekker in hun vel zitten zodat ze optimaal kunnen genieten van hun jeugd? Helaas wordt steeds vaker druk/ander/ongeconcentreerd gedrag geconstateerd en neemt ook het aantal kinderen met medicatie in relatie tot gedrag toe. Op zich begrijpelijk want “ander” gedrag creëert vaak spanning op de omgeving: thuis, school, sociaal, enz. Toch zien we als ouder ons kind het liefst zo onbelast mogelijk de toekomst in gaan.

Maar wat is de echte oorzaak van ander/druk gedrag? 

Geen mens, en dus ook geen kind is gelijk, waardoor ook de oorzaken van gedrag heel verschillend zijn. Je bent zomaar een jaar of langer onderweg om te testen of het met spijsvertering, stofwisseling, voedingsstoffen, hersenactiviteit, hogere gevoeligheid, allergie, psycho-emotionele belasting, hormonen of vaccinatie, te maken heeft. Daarnaast hebben we het allemaal ontzettend druk. Dus hoe kunnen we onze kinderen zo effcient mogelijk helpen?

Nieuwste Technologie

Middels de nieuwste technologie hebben wij getracht inzicht te krijgen in de oorzaak van ander/druk gedrag bij kinderen. Daarnaats hebben wij onderzocht of er een doeltreffende aanpak geboden kan worden om kinderen weer snel (gemiddeld 3 consulten) goed in hun vel te krijgen.

CASE Reports

Middels het KIDZ ♥ Project, zijn wij tot een aantal Case Reports gekomen die aantonen dat innovatieve technologie kan helpen "de oorzaak" snel in kaart te brengen en daarbij kind specifieke oplossing te bieden. Dit is een grote stap voorwaarts, zeker indien het zelfherstellend vermogen wordt geactiveerd i.p.v. symptomenbestrijding middels medicatie. De onderzoekspilot is gestart in November 2012 en afgerond in september 2013.Tijdens de onderzoekspilot is een 0 meting gedaan, hebben alle kinderen 3 consulten gehad inclusief suppletie (natuurlijke producten) en adviezen en heeft er een evaluatie met de ouders plaatsgevonden. (Referenties)  Tijdens het onderzoek was er ruggespraak met een arts.

  

DOELSTELLING KIDZ Onderzoekspilot

FASE 1    Kan de oorzaak/herkomst van gedrag in kaart worden gebracht? 

FASE 2    Kan het zelfherstellend vermogen bij kinderen m.b.t. gedrag en met behulp van de ouders/
              verzorgers als de oorzaak bekend is, worden geactiveerd. Bewustwording van een oorzaak is
              meestal de eerste stap om een verandering op gang te brengen.

FASE 3    Is het met de juiste ondersteuning mogelijk om medicijn gebruik m.b.t. gedrag te voorkomen?