AFSPRAKEN

Tel     06 51 396141

Mail        jt@tmef.nl

 

 

ADD / ADHD

Allergieën

Astma

Bijwerkingen medicijnen

Bronchitis

Burn-out

Candida

Detox

Eczeem

Gedrag

Gewicht

Gewrichtsklachten

Hoofdpijn en migraine

Huidklachten

Ontstekingen

Overspannenheid

Schimmelinfecties

Slaapstoornissen

Stress

Vermoeidheid

Verslaving

Voedselovergevoeligheid

Zwaarmoedigheid

METEN IS WETEN

Met de meest innovatieve apparatuur en nieuwste technologie is het mogelijk met de snelheid van het licht organen en lichaamsprocessen door te meten.  Duizenden frequenties worden in een mum van tijd gemeten. Dit geldt ook voor het meten van voedselintolerantie en allergieën, vitaminen- en mineralentekorten, hormonen, gebit, wervels, virussen, schimmels, parasieten, bacteriën, infecties, giftige stoffen, fenolen, emotie en psychische factoren, stress, burn-out, neurotransmitters, milieugevoeligheid, belasting met zware metalen en ga zo maar door.

Digitale thermometer

Zie het als een super geavanceerde digitale thermometer, die in plaats van alleen de temperatuur ruim 100.000 keer meer informatie geeft, met een nauwkeurigheid van meer dan 90%, over de gesteldheid van uw lichaam.

De Asyra Pro is wetenschappelijk goedgekeurd door de U.S. Food and Drug Administration, afgekort de FDA*. De resultaten van testen (dubbelblind) die door de Universiteit van Utah gedaan zijn, bleken een nauwkeurigheid van 98 % te hebben in vergelijking met de standaard bloedtesten.

Innovatieve technologie

We vinden het de normaalste zaak van de wereld dat, wanneer je belt met iemand die naast je op de bank zit, het signaal (frequenties) heen en terug via een satelliet in de ruimte is geweest en de informatie minimaal 2 keer gecodeerd wordt. Of dat op een weerkaartje onzichtbare zaken als de wind of een orkaan zichtbaar gemaakt kunnen worden. Of buienradar. Allemaal onzichtbare frequenties die zichtbaar worden gemaakt.

Frequenties zichtbaar en begrijpelijk maken
Met onze manier van testen met de Asyra Pro werkt het in feite net zo. Wij maken onzichtbare frequenties die er wel degelijk zijn, zichtbaar en begrijpelijk. Technologie staat voor niets tenslotte.

 

* The FDA, an agency within the U.S. Department of Health and Human Services, protects the public health by assuring the safety, effectiveness and security of human and veterinary drugs, vaccines and other biological products for human use, and medical devices.

Inhoud

INNOVATIES die niet meer weg te denken zijn:

1985 werd ATF-2 Nordic Mobile Telephone geintroduceerd. Op dit netwerk konden 50.000 abonnees worden aangesloten. In Nederland zat het systeem in 1989 vol. NU:  Aantal mobiele telefoons overstijgt vaste telefoons. Wie heeft er geen mobiele telefoon?

1992 (LOTUS software development) introductie eerste e-mail software cc:mail - geen postzegels meer nodig om je post razend snel te verzenden. Nu: niet meer weg te denken. Wat verstuur jij nog per post?

 

1996 (Combi van APPLE en Veronica Digitaal) eerste web-cast via Internet op mini-formaat vanaf het strand van de Ronde om Texel.  Nu: down-loaden we draadloos hele films en muziek in een mum van tijd. Wie weet er niet wat apps en YOU TUBE zijn?

 

2007 (Apple) op 9 november 2007 werd de eerste generatie iPhones geintroduceerd. NU:  9 miljoen smartphones en 1,1 miljoen tablets. voor iedereen Information at your fingertips, zoals Bill Gate en Steve Jobs in 1990 al predikten

 

2012 (NATUURLIJK! lekker in je vel.nl) STATE of the ART Technology meet de gesteldheid van lichaam en geest. Wordt je bewust waar de schoen wringt en wat je nodig hebt. Nu: Niet medisch, niet alternatief, maar INNOVATIEF PREVENTIEF! 

..... dus vandaar: NATUURLIJK! lekker in je vel.nl