AFSPRAKEN

Tel     06 51 396141

Mail        jt@tmef.nl

 

 

ADD / ADHD

Allergieën

Astma

Bijwerkingen medicijnen

Bronchitis

Burn-out

Candida

Detox

Eczeem

Gedrag

Gewicht

Gewrichtsklachten

Hoofdpijn en migraine

Huidklachten

Ontstekingen

Overspannenheid

Schimmelinfecties

Slaapstoornissen

Stress

Vermoeidheid

Verslaving

Voedselovergevoeligheid

Zwaarmoedigheid

GOED VOOR UW WERKNEMERS

Een gezonde en plezierige werkomgeving heeft positief effect op het verzuim en uiteindelijk op uw organisatie. Minder ziekte, minder productieverlies, betere planning van het werk, constante, hogere kwaliteit, gemotiveerd personeel, beter imago als werkgever en als bedrijf, betere concurrentiepositie, minder verloop van goed personeel en een lager recruitment budget.

Vooral managers staan vaak voor interessante uitdagingen: resultaten omhoog, kosten naar beneden,"right-sizen" en de team mentaliteit verbeteren.

Zit je goed in je vel dan is dat inderdaad een interessante uitdaging die creativiteit en inventiviteit stimuleert. Voor sommigen is dit zelfs een leuk spel dat voldoening geeft. Is je immuunsysteem echter verzwakt of loop je met spanningen dan kunnen dit soort uitdagingen makkelijk tot stress en uiteindelijk burn-out leiden....En daar zit niemand op te wachten.

een zieke medewerker kost al gauw 500 euro per dag en dan hebben we het nog niet eens over vervanging.


Innovatief preventief

Innovatief preventief voor medewerkers en organisaties is het uitgangspunt voor het bedrijfsleven waar NATUURLIJK! lekker in je vel.nl voor staat. Middels de nieuwste technologie maken wij uw organisatie, management en medewerkers preventief bewust van hun fysieke en mentale gesteldheid. Wij leggen heel snel lekkerlijk en figuurlijk de vinger op de zere plek en bieden direct  persoon-specifieke oplossingen.

Uiteraard is de manager verantwoordelijk voor het beleid en oplossen van het ziekteverzuim binnen zijn team, maar het moet ook bespreekbaar zijn op alle niveaus in de organisatie. Wij maken inzichtelijk waar de pijnpunten liggen.

Middels een BEDRIJFSLIDMAATSCHAP op basis van uw wensen, aantal medewerkers en verzuimcijfers kunt u de vitaliteit van uw organisatie vergroten. Het BEDRIJFSLIDMAATSCHAP geeft u recht een vast dagdeel in de week/maand waarop een professional van NATUURLIJK! lekker in je vel.nl bij u op de vestiging uw medewerkers scant en coacht naar betere vitaliteit. Medewerkers krijgen snel inzage in en hulp bij hun vitaliteit hetgeen een uitstekende preventie betekent en ziekte verzuim helpt terug te brengen. Daarnaast scheelt deze oplossing een hoop reistijd van uw medewerkers naar therapeuten bezoek en helpt het uw organisatie letterlijk en figuurlijk "gezond" te houden.